“Nemme opskrifter med tang”
Dansk Tang har i samarbejde med Anita Dietzs, Claus Henriksen og Liselotte Kira Gregers Andersen udviklet en masse opskrifter.
Med tang i din mad øger du vitamin og mineralindholdet, ligesom du får en masse umami smag, god konsistens og masse kostfibre!
Desuden er tang i maden en utrolig bæredygtig måde at spise på!
Vælg den eller de tangtyper du ønsker i din ret
All
Blæretang
Savtang
Søl(Dulse)
Sukkertang
Tangsalt
Vingetang

Panna cotta med søl og blodappelsinlåg

Torsk a la Waldorf

Grillet porre med tangsalt

Rodfrugtrøsti med blæretang chips

Hummus med blæretang

Appetizer : Rød spidskål med ost og syltet blæretang

Suppe á la brændende kærlighed med søl

Ravioli af stribet bede, solbærsovs, gedeost og sprød savtang

Rugcookies med sukkertang

Gulerodstatar

Chips af sukkertang

Quinua frikadeller med rødbeder og tang

Salat med kulørte beder, linser, fuldkorn og sprød savtang

Bagte mandler med tangsalt

Kold grød med chiafrø og tang

Broccolidip med sukkertang

Syltet blæretang

Æggekage med søl (havets bacon)

Tangchips på forskellige måder også til børn

Muslingesuppe med blæretang, sukkertang og grillet ørred

Hemmelavet pesto med tang

Granola med savtang

Fyldte dadler med savtang