“Nemme opskrifter med tang”
Dansk Tang har i samarbejde med Anita Dietzs, Claus Henriksen og Liselotte Kira Gregers Andersen udviklet en masse opskrifter.
Med tang i din mad øger du vitamin og mineralindholdet, ligesom du får en masse umami smag, god konsistens og masse kostfibre!
Desuden er tang i maden en utrolig bæredygtig måde at spise på!
Vælg den eller de tangtyper du ønsker i din ret
All
Blæretang
Savtang
Søl(Dulse)
Sukkertang
Tangsalt
Vingetang

Granola med savtang

Rugcookies med sukkertang

Syltet blæretang

Ravioli af stribet bede, solbærsovs, gedeost og sprød savtang

Tangchips på forskellige måder også til børn

Grillet porre med tangsalt

Broccolidip med sukkertang

Bagte mandler med tangsalt

Kold grød med chiafrø og tang

Quinua frikadeller med rødbeder og tang

Muslingesuppe med blæretang, sukkertang og grillet ørred

Hemmelavet pesto med tang

Suppe á la brændende kærlighed med søl

Æggekage med søl (havets bacon)

Panna cotta med søl og blodappelsinlåg

Chips af sukkertang

Hummus med blæretang

Fyldte dadler med savtang

Salat med kulørte beder, linser, fuldkorn og sprød savtang

Rodfrugtrøsti med blæretang chips

Torsk a la Waldorf

Appetizer : Rød spidskål med ost og syltet blæretang

Gulerodstatar