“Nemme opskrifter med tang”
Dansk Tang har i samarbejde med Anita Dietzs, Claus Henriksen og Liselotte Kira Gregers Andersen udviklet en masse opskrifter.
Med tang i din mad øger du vitamin og mineralindholdet, ligesom du får en masse umami smag, god konsistens og masse kostfibre!
Desuden er tang i maden en utrolig bæredygtig måde at spise på!
Vælg den eller de tangtyper du ønsker i din ret
All
Blæretang
Savtang
Søl(Dulse)
Sukkertang
Tangsalt
Vingetang

Muslingesuppe med blæretang, sukkertang og grillet ørred

Rodfrugtrøsti med blæretang chips

Gulerodstatar

Fyldte dadler med savtang

Rugcookies med sukkertang

Chips af sukkertang

Kold grød med chiafrø og tang

Suppe á la brændende kærlighed med søl

Bagte mandler med tangsalt

Grillet porre med tangsalt

Appetizer : Rød spidskål med ost og syltet blæretang

Tangchips på forskellige måder også til børn

Hummus med blæretang

Broccolidip med sukkertang

Æggekage med søl (havets bacon)

Granola med savtang

Syltet blæretang

Ravioli af stribet bede, solbærsovs, gedeost og sprød savtang

Quinua frikadeller med rødbeder og tang

Salat med kulørte beder, linser, fuldkorn og sprød savtang

Hemmelavet pesto med tang

Torsk a la Waldorf

Panna cotta med søl og blodappelsinlåg