“Nemme opskrifter med tang”
Dansk Tang har i samarbejde med Anita Dietzs, Claus Henriksen og Liselotte Kira Gregers Andersen udviklet en masse opskrifter.
Med tang i din mad øger du vitamin og mineralindholdet, ligesom du får en masse umami smag, god konsistens og masse kostfibre!
Desuden er tang i maden en utrolig bæredygtig måde at spise på!
Vælg den eller de tangtyper du ønsker i din ret
All
Blæretang
Savtang
Søl(Dulse)
Sukkertang
Tangsalt
Vingetang
Æggekage med søl (havets bacon)
Panna cotta med søl og blodappelsinlåg
Hemmelavet pesto med tang
Kold grød med chiafrø og tang
Broccolidip med sukkertang
Rodfrugtrøsti med blæretang chips
Fyldte dadler med savtang
Suppe á la brændende kærlighed med søl
Torsk a la Waldorf
Muslingesuppe med blæretang, sukkertang og grillet ørred
Quinua frikadeller med rødbeder og tang
Chips af sukkertang
Ravioli af stribet bede, solbærsovs, gedeost og sprød savtang
Gulerodstatar
Salat med kulørte beder, linser, fuldkorn og sprød savtang
Hummus med blæretang
Appetizer : Rød spidskål med ost og syltet blæretang
Rugcookies med sukkertang
Grillet porre med tangsalt
Granola med savtang
Bagte mandler med tangsalt
Tangchips på forskellige måder også til børn
Syltet blæretang