Syltet blæretang - læs mere på Dansk Tangs hjemmeside

Syltet blæretang

Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift

Print opskrift

Helt friske skud af blæretang har en flottere grøn farve, end hvis du bruger tørret blæretang. Hvis du bruger den tørrede variant, kan du til gengæld klippe små blærer af og bruge som pynt. Det er flot på for eksempel smørrebrød.

Syltet blæretang - læs mere på Dansk Tangs hjemmeside

Syltet blæretang

Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift

Print opskrift

Helt friske skud af blæretang har en flottere grøn farve, end hvis du bruger tørret blæretang. Hvis du bruger den tørrede variant, kan du til gengæld klippe små blærer af og bruge som pynt. Det er flot på for eksempel smørrebrød.

Ingredienser


Antal personer:

Instruktioner
  1. Kog eddike, sukker og vand op.

  2. Hæld den varme lage over den skyllede friske blæretang eller den tørrede opblødte blæretang.

  3. Hæld blandingen på skoldede glas, og lad det trække i et par dage før brug.

  4. Klip små stykker af tangen, og brug dem som pynt på smørrebrød eller en kold anretning.

Recipe Notes

Kilde: Tang – ET HAV AF MAD.
Anita Dietz og Liselotte Kira Gregers Andersen
Fotograf Magnus klitten
Forlaget: Lindhardt og Ringhof