Syltet blæretang

Syltet blæretang - læs mere på Dansk Tangs hjemmeside

Syltet blæretang - læs mere på Dansk Tangs hjemmeside

Syltet blæretang

Du kan både bruge tørret og frisk blæretang. Helt friske skud af blæretang har en flottere grøn farve, end hvis du bruger tørret blæretang. Hvis du bruger den tørrede variant, kan du til gengæld klippe små blærer af og bruge som pynt. Det er flot på for eksempel smørrebrød.
Antal 2

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Kog eddike, sukker og vand op
  • Hæld den varme lage over den skyllede friske blæretang eller den tørrede opblødte blæretang
  • Hæld blandingen på skoldede glas, og lad det trække i et par dage før brug
  • Klip små stykker af tangen, og brug dem som pynt på smørrebrød eller en kold anretning

Noter

Kilde: Tang – ET HAV AF MAD. Anita Dietz og Liselotte Kira Gregers Andersen Fotograf Magnus klitten Forlaget: Lindhardt og Ringhof
Keyword Blæretang, Savtang

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0