Muslingesuppe med blæretang, sukkertang og grillet ørred

Muslinge suppe med tang

Muslinge suppe med tang

Muslingesuppe med blæretang, sukkertang og grillet ørred

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Antal 2

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Snit løg og hvidløg fint, svits det i smør i en gryde
  • Skær porre, fennikel og gulerødder i passende stykker, og kom dem i gryden
  • Vend grøntsagerne, indtil det hele har fået lidt farve
  • Tilsæt nu bouillon, piskefløde og finthakket dild
  • Skær tangen i strimler på ca. 3 cm, og kom det i gryden
  • Lad suppen koge i ca. 20 minutter
  • Vask muslingerne, fjern skægget, og bank dem let mod køkkenvasken
  • Smid dem ud, der ikke lukker sig
  • Kom muslingerne i gryden sammen med hvidvinen, og kog videre i ca. 10 minutter, til de åbner sig
  • Smag til med salt og peber
  • Kom suppen i skåle
  • Læg et stykke grillet ørred i suppen og pynt efter
  • Tangen tilsættes suppen i de sidste 5 minutter af kogetiden

Noter

Kilde: Tang – ET HAV AF MAD.
Anita Dietz og Liselotte Kira Gregers Andersen
Fotograf Magnus klitten
Forlaget: Lindhardt og Ringhof
Keyword Blæretang, Sukkertang

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0