Panna cotta med søl og blodappelsinlåg

Panna Cotta - med søl

Panna Cotta - med søl

Panna cotta med søl og blodappelsinlåg

Forb. tid 45 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 2

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Skrab kornene ud af vaniljestængerne
  • Varm fløden op, og tilsæt vaniljekorn, stænger og sukker
  • Lad det simre i 10 minutter
  • Sluk for gryden, og lad det trække i 10 minutter
  • Udblød husblassen i koldt vand
  • Tag den op af vandet, vrid den, og smelt den i blandingen
  • Tilsæt søl, og rør rundt
  • Hæld blandingen i portionsglas, og sæt dem på køl
  • Pres 2 dl saft af blodappelsinerne
  • Tilsæt sukker efter behag
  • Udblød husblassen i koldt vand
  • Varm saften med sukkeret forsigtigt op i en gryde, og rør, til sukkeret er opløst
  • Tag husblassen op af vandet, vrid den, og smelt den i den lune saftblanding
  • Når blandingen er 25 grader varm, hældes den over din panna cotta
  • 25 grader er temperaturen, hvor panna cottaen ikke smelter, når du hælder saften på, og husblassen stadig er flydende
  • Sæt desserten tilbage på køl
  • Når geléen er stivnet, er desserten klar – Pynt med bær og blomster

Noter

Kilde: Tang – ET HAV AF MAD.Anita Dietz og Liselotte Kira Gregers AndersenFotograf Magnus klittenForlaget: Lindhardt og Ringhof
Keyword Søl

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0