Torsk a la Waldorf

Torsk a la Waldorf - en opskrift til nytårsaften - kombination af torsk og tang

Torsk a la Waldorf - en opskrift til nytårsaften - kombination af torsk og tang

Torsk a la Waldorf

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Antal 2

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Skær torskestykket i fire lige store stykker
  • De friske blade af sukker blancheres
  • Drys med flagesalt og Isefjordsmix
  • Bag det i en forvarmet ovn ved 180 grader i 7-10 minutter. Sørg for, at det ikke får for meget. Det skal kun lige være færdigbagt

Tilbehør

  • Vask citronen, og riv skallen
  • Pres saften af den halve citron
  • Bland citronskal, saft af ½ citron og krydderierne til waldorfcremen sammen i en skål
  • Smag til
  • Skær blegselleri i skiver, og lav små æblekugler med et parisiennejern eller skær det blot i tern
  • Nyd den med et godt stykke brød og bobler i glasset

Noter

Oprindeligt efter
Kilde: Tang – ET HAV AF MAD.
Anita Dietz og Liselotte Kira Gregers Andersen
Fotograf Magnus klitten
Forlaget: Lindhardt og Ringhof
Friske stykker sukkertang er bedst fra februar til april, da de er tynde og nemmere at lægge rundt om torsken.
Keyword Sukkertang

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0