Torsk a la Waldorf
Ingredienser
- 500 gram torskefilet
- 4 blade sukkettang Friske stykker
- 5 gram Isefjordsmix
- 1 stk Æble Rødt
- 1 stængel blegselleri
- 20 gram vindruer
- 2,5 dl Cremefraiche
- 1 stk Citron Økologisk
- 1 tsk Agavesirup
Sådan gør du
- Skær torskestykket i fire lige store stykker
- De friske blade af sukker blancheres
- Drys med flagesalt og Isefjordsmix
- Bag det i en forvarmet ovn ved 180 grader i 7-10 minutter. Sørg for, at det ikke får for meget. Det skal kun lige være færdigbagt
Tilbehør
- Vask citronen, og riv skallen
- Pres saften af den halve citron
- Bland citronskal, saft af ½ citron og krydderierne til waldorfcremen sammen i en skål
- Smag til
- Skær blegselleri i skiver, og lav små æblekugler med et parisiennejern eller skær det blot i tern
- Nyd den med et godt stykke brød og bobler i glasset
Noter
Oprindeligt efter
Kilde: Tang – ET HAV AF MAD.
Anita Dietz og Liselotte Kira Gregers Andersen
Fotograf Magnus klitten
Forlaget: Lindhardt og Ringhof Friske stykker sukkertang er bedst fra februar til april, da de er tynde og nemmere at lægge rundt om torsken.
Kilde: Tang – ET HAV AF MAD.
Anita Dietz og Liselotte Kira Gregers Andersen
Fotograf Magnus klitten
Forlaget: Lindhardt og Ringhof Friske stykker sukkertang er bedst fra februar til april, da de er tynde og nemmere at lægge rundt om torsken.