Rugcookies med sukkertang

Cookies med sukkertang

Cookies med sukkertang

Rugcookies med sukkertang

En rigtig lækkerbisken med en skøn blanding af brun farin,
som giver en dejlig karamelagtig aroma, malt fra rugbrødet og sødme og salt fra tangen
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 2

Ingredienser
  

Ymerdrys

  • 200 gram rugbrød
  • 1 spsk Brun farin

Dej

  • 200 gram Hvedemel
  • 100 gram Rug elle Speltflager
  • 100 gram Rørsukker
  • 100 gram Brun farin
  • 10 gram sukkertang
  • 2 tsk Natron
  • 0,5 stang Vanilje (Korn)
  • 3 stk Æg
  • 200 gram Smeltet smør

Sådan gør du
 

  • Kør rugbrød og farin i en blender.
  • Bag det sprødt i ovnen ved 180-200 grader i 10-20 minutter, og lad det køle af.
  • Kom ymerdrysset i en skål, og tilsæt alle de andre tørre ingredienser.
  • Rør æg og smeltet smør i.
  • Sæt dejen som toppe på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 10-12 minutter ved 180-200 grader, til de er gyldne.

Noter

Kilde: Tang – ET HAV AF MAD. Anita Dietz og Liselotte Kira Gregers Andersen Fotograf Magnus klitten Forlaget: Lindhardt og Ringhof
Keyword Sukkertang

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0