Rugcookies med sukkertang
En rigtig lækkerbisken med en skøn blanding af brun farin,som giver en dejlig karamelagtig aroma, malt fra rugbrødet og sødme og salt fra tangen
Ingredienser
Ymerdrys
- 200 gram rugbrød
- 1 spsk Brun farin
Dej
- 200 gram Hvedemel
- 100 gram Rug elle Speltflager
- 100 gram Rørsukker
- 100 gram Brun farin
- 10 gram sukkertang
- 2 tsk Natron
- 0,5 stang Vanilje (Korn)
- 3 stk Æg
- 200 gram Smeltet smør
Sådan gør du
- Kør rugbrød og farin i en blender.
- Bag det sprødt i ovnen ved 180-200 grader i 10-20 minutter, og lad det køle af.
- Kom ymerdrysset i en skål, og tilsæt alle de andre tørre ingredienser.
- Rør æg og smeltet smør i.
- Sæt dejen som toppe på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 10-12 minutter ved 180-200 grader, til de er gyldne.
Noter
Kilde: Tang – ET HAV AF MAD. Anita Dietz og Liselotte Kira Gregers Andersen Fotograf Magnus klitten Forlaget: Lindhardt og Ringhof