Ingredienser
- 4 stykker Savtang
- Rapsolie
- 50 gram Skalotteløg
- 2 spsk olivenolie eller
- 2 spsk Raspolie
- 1 dl Solbærsyltetøj
- 1/2 dl Havrefløde eller
- 1/2 dl Sojafløde
- Salt
- Peber friskkværnet
- 8 skiver Stribet bede papirtynde
- 4 spsk Blød gedeost
- Rod syre
- Basilikum
Antal personer:
Instruktioner
- Rist tangen sprød i olien og sæt den til side.
- Tangen skal ristes kort tid før, den skal serveres, da den ellers kan blive blød.
- Hak skalotteløget og svits det let gyldent i olien.
- Tilsæt syltetøj og fløde.
- Kog det op og smag til med salt og peber.
- Skær bedeskiverne meget tyndt på et mandolinjern. Diameteren skal være ca. 7 cm.
- Overhæld skiverne med kogende vand lige inden serveringen.
- Lad dem kun stå et par minutter, da de ellers mister de røde striber.
- Læg skiverne sammen to og to med gedeosten imellem (som ravioli).
- Fordel den varme sovs i fire tallerkener og sæt en ravioli i hver.
- Læg et stykke sprødstegt tang på toppen og drys med rød syre og basilikum.
- Serveres i dyb tallerken – evt. med brød til.
- Serveres varm
Recipe Notes
Kilde: kirstenskaarup.dk