Ristet savtang som sprød topping

Ravioli af stribet bede, solbærsovs, gedeost og sprød savtang

Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift

Print opskrift

Antal personer
2

Antal personer
2

Ristet savtang som sprød topping

Ravioli af stribet bede, solbærsovs, gedeost og sprød savtang

Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift

Print opskrift

Antal personer
2

Antal personer
2

Ingredienser


Antal personer:

Instruktioner
  1. Rist tangen sprød i olien og sæt den til side.

  2. Tangen skal ristes kort tid før, den skal serveres, da den ellers kan blive blød.

  3. Hak skalotteløget og svits det let gyldent i olien.

  4. Tilsæt syltetøj og fløde.

  5. Kog det op og smag til med salt og peber.

  6. Skær bedeskiverne meget tyndt på et mandolinjern. Diameteren skal være ca. 7 cm.

  7. Overhæld skiverne med kogende vand lige inden serveringen.

  8. Lad dem kun stå et par minutter, da de ellers mister de røde striber.

  9. Læg skiverne sammen to og to med gedeosten imellem (som ravioli).

  10. Fordel den varme sovs i fire tallerkener og sæt en ravioli i hver.

  11. Læg et stykke sprødstegt tang på toppen og drys med rød syre og basilikum.

  12. Serveres i dyb tallerken – evt. med brød til.

  13. Serveres varm

Recipe Notes