Frisk tang, stadig våd, direkte fra det rene danske farvand


FRISKHEDSGARANTI! 

Hos Dansk Tang har vi specialiseret os i levering af frisk tang direkte fra havet, med andre ord, så drypper tangen stadig når den bliver leveret.

Det muligt at bestille 15 forskellige typer tang, som alle bliver leveret imens de stadig er våde. På den måde sikrer vi et produkt i verdensklasse.

Vores dykkere høster kun på lokationer der lever op til vores høje standarder, dette sikre et stabilt, rent og flot produkt.

Vi ønsker at gøre op med importeret tang, for derved, at give de danske restaurantgæster den ægte oplevelse af, hvad tang kan!

Vi leverer en gratis prøvekasse til restauranter, kantiner eller andre der sælger B2C, med alle 10 typer tang, så har du mulighed for at eksperimentere!
Særtilbud til skoler og institutioner – Få en kasse med årstidens tang for 500,-

Få en uforpligtende snak!

40425398

Årstidsvarairion gør det i nogle perioder ikke muligt at høste bestemte typer, hør mere om dette når vi kommer forbi. Ligeledes kan der opstå udfordringer ved længere perioder med ekstremt dårligt vejr.

Al tang som vi leverer, er høstet direkte fra havet. Derved holder det længere inden det bruges som en fødevare. Inden da skal skal den skylles i postevand, og derefter tilberedes. Betragt den som en grønsag.

Download (PDF, 530KB)