Mandelkrokant med sukkertang og evt. lakrids

Mandelkrokant med sukkertang og evt. lakrids

Brugkrokanten som drys på is og desserter eller din morgenmad – skyr, yoghurt mm.
Antal 2

Ingredienser
  

  • 250 gram mandler
  • 600 gram sukker
  • 1,5 spsk Sukkertang
  • 1,5 spsk lakridspulver

Sådan gør du
 

  • Smeltsukkeret på en pande – Undlad at røre rundt, mens det smelter.
  • Kom mandlerne på og lad dem koge med i sukkeret i nogle minutter -rør rundt ind imellem
  • Hældblandingen på bagepapir og lad den køle helt af. Hak den med en savtakket kniv
  • Tag en stor flage tørret sukkertang og bræk den i mindre stykker
  • Blend den til fint pulver i en minihakker
  • Bland lakridspulver og vend blandingen i mandelkrokanten. (Undlad dette hvis du ikke ønsker lakridssmag)
Keyword Sukkertang

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0