Quinua frikadeller med rødbeder og blæretang

Quinua frikadeller med rødbeder og blæretang

Quinua frikadeller med rødbeder og blæretang

Quinua frikadeller med rødbeder og blæretang

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 2

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Kog quinuaen i 10 min.
  • Rør derefter lidt salt i og lad det trække i 10 min ekstra
  • Skræl rødbederne, pil løget, derefter rives de begge på et rivejern
  • Tilsæt karry, muskatnød, knust hvidløg, salt, peber, æg, tang og grahamsmel
  • Rør det hele godt sammen
  • Lad “farsen” hvile i 5 min på køl
  • Du skal stege dem i halvt smør på en god sliplet pande. Gi’ dig god tid til dette. Da panden ikke må blive for varm. Ca 7 min på hver side
  • En god ide er også at lige brune dem af på panden, derefter stege dem færdig 15 min i  en varm ovn.
  • Smag til med salt og peber

Noter

Kilde: Anita Dietz
Keyword Blæretang

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0