Wok med Rørvigmix
Ingredienser
- 2 dl. Kogte ingridærter eller kikærter
- 2 stk. Persillerødder
- 2 stk. Pastinakker
- 2 stk. Gulerødder
- 1 stk. Gul eller rød bede
- 1/2 stk. Porre
- 2 fed Hvidløg
- 1/2 stk. Rød chili
- 2 cm. Ingefær med skræl
- 1/2 dl. Sød chilisauce
- 1/4 dl. bønnesauce (Contempehrary) Alternativt alm. soya
- 3 spsk. Rørvigmix
Sådan gør du
- Skrub persillerødder, pastinakker, gulerødder og bede godt.
- Skær dem i fine strimler (julienne).
- Vask og rens porren og skær den i fine strimler.
- Pil hvidløgene og hak dem fint.
- Rens chilien for frø og hak den fint.
- Riv ingefæren på den grove side af et rivejern.
- Bland sød chili og bønnesauce eller soya sammen og kom hvidløg, chili, ingefær og tangmix i blandingen.
- Rør det godt sammen.
- Varmen wokpande op og kom ristet sesamolie på
- Lynstegalle grøntsagerne og bælgfrugterne
- Vend saucen i og sving blandingen i et minuts tid. Server med hakket koriander
- Drys med grønt til sidst.
Noter
Opskriften udviklet af: https://kokkenpaakanten.com/