Wok med Rørvigmix

Wok med Rørvigmix

Forb. tid 1 time
Tilb. tid 10 minutter
Ret Forret
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 2 dl. Kogte ingridærter eller kikærter
  • 2 stk. Persillerødder
  • 2 stk. Pastinakker
  • 2 stk. Gulerødder
  • 1 stk. Gul eller rød bede
  • 1/2 stk. Porre
  • 2 fed Hvidløg
  • 1/2 stk. Rød chili
  • 2 cm. Ingefær med skræl
  • 1/2 dl. Sød chilisauce
  • 1/4 dl. bønnesauce (Contempehrary) Alternativt alm. soya
  • 3 spsk. Rørvigmix

Sådan gør du
 

  • Skrub persillerødder, pastinakker, gulerødder og bede godt.
  • Skær dem i fine strimler (julienne).
  • Vask og rens porren og skær den i fine strimler.
  • Pil hvidløgene og hak dem fint.
  • Rens chilien for frø og hak den fint.
  • Riv ingefæren på den grove side af et rivejern.
  • Bland sød chili og bønnesauce eller soya sammen og kom hvidløg, chili, ingefær og tangmix i blandingen.
  • Rør det godt sammen.
  • Varmen wokpande op og kom ristet sesamolie på
  • Lynstegalle grøntsagerne og bælgfrugterne
  • Vend saucen i og sving blandingen i et minuts tid. Server med hakket koriander
  • Drys med grønt til sidst.

Noter

Opskriften udviklet af: https://kokkenpaakanten.com/

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0