Sukkertang cigarer a la creme

Sukkertang cigarer a la creme

Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 4

Ingredienser
  

  • 200 gram Svampe
  • 2 stk. Forårsløg
  • 1 håndfuld Kålskud Eller frisk spinat
  • 1 tsk Salt
  • 100 gram Philadelphia flødeost
  • 4 stk. Sukkertang Hvis du høster det frisk, så tør det, ved at hænge det. Så sker tørringen hurtigere end ved at lægge det.

    Stykkerne skal være 10-12 cm lange

  • 50 gram Revet vesterhavsost til servering
  • 1 spsk. Rørvigmix
  • 1 tsk Tørrede, knuste hybenblad Kan udelades til servering
  • Smør til stegning

Sådan gør du
 

  • Rens svampene og skær dem i små tern.
  • Rens forårsløgene og skær dem i tynde skiver.
  • Skyl kålskud eller spinat og tør det godt i et viskestykke.
  • Varmen pande op til middelvarme og sautér svampe og løg.
  • Tilsæt kålskud og flødeost og smag til med salt og peber. Tag blandingen af panden og lad den køle lidt af.
  • Blanchér sukkertangen og skyl den i koldt vand.
  • Tilret sukkertangstykkerne så de er på 10-12 cm.
  • Placer en skefuld fyld på hvert stykke og rul sukkertangen sammen om fyldet.
  • Steg sukkertang cigarerne sprøde på panden i smør.
  • Server dem med revet vesterhavsost, blandet med Rørvigmix og knuste, tørrede hybenblade.

Noter

Opskriften udviklet af Liselotte Andersen, https://kokkenpaakanten.com/
Keyword RørvigMix, Sukkertang

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0