Rød spidskål med ost og syltet blæretang

Tang, kål og ost

Tang, kål og ost

Rød spidskål med ost og syltet blæretang

Forb. tid 1 day
Tilb. tid 15 minutter
Antal 2

Ingredienser
  

  • 1 håndfuld Blæretang Se opskrift på syltning af blæretangen
  • 1 ¼ Spidskål Gerne rødt alternativt hjertesalat
  • 1 pakke Filadelfia ost og/eller rygeost alt efter behov
  • 1 ¼ Citron

Sådan gør du
 

  • Først skal blæretangen syltes – Se opskrift med syltet blæretang

Creme

  • Osten puttes i en lille skål
  • Ønskes en røget smag deles rygeost og Filadelfia ost ligeligt
  • Tangstykkerne af søl klippes eller blendes i flager og tilsættes massen efter behov
  • Massen røres sammen og der smages efter med salt og citron

Anretning

  • Kålen brækkes i små rustikke stykker og lægges ud
  • Brug enten teskeer eller en sprøjtepose, når ostemassen kommer på bladet
  • Læg et syltet stykke blæretang oven på osten
  • Pynt efter behov med knuste hampfrø lige før det skal serveres

Noter

Denne her appetizer har vi tidligere brugt som smagsprøve med messer eller markeder.
Keyword Blæretang

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0