Rød spidskål med ost og syltet blæretang
Ingredienser
- 1 håndfuld Blæretang Se opskrift på syltning af blæretangen
- 1 ¼ Spidskål Gerne rødt alternativt hjertesalat
- 1 pakke Filadelfia ost og/eller rygeost alt efter behov
- 1 ¼ Citron
Sådan gør du
Creme
- Osten puttes i en lille skål
- Ønskes en røget smag deles rygeost og Filadelfia ost ligeligt
- Tangstykkerne af søl klippes eller blendes i flager og tilsættes massen efter behov
- Massen røres sammen og der smages efter med salt og citron
Anretning
- Kålen brækkes i små rustikke stykker og lægges ud
- Brug enten teskeer eller en sprøjtepose, når ostemassen kommer på bladet
- Læg et syltet stykke blæretang oven på osten
- Pynt efter behov med knuste hampfrø lige før det skal serveres
Noter
Denne her appetizer har vi tidligere brugt som smagsprøve med messer eller markeder.