Tangsafari

Tangsafari med os i Dansk Tang

Hvad oplever jeg på en tangsafari?

Vi skal på jagt og det er den veganske udgave af slagsen. Safarien er præget af nye opdagelser, nye smagsindtryk og spænding ved at finde så mange arter som overhovedet muligt.

Vi tager dig i hånden og svarer på spørgsmål som: Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg høster tang? Hvilken årstid er bedst? Hvor vokser de forskellige typer tang? Hvordan høster jeg bæredygtigt og passer på naturen?

Der vil blive forklaret, illustreret og undervist i tangs sunde egenskaber og fremtidsperspektiver. Hvilket får de fleste til at slå øjnene op!

De praktiske forhold

Hvis du har et par waders, så er det en fordel, men intet krav. Vi har naturligvis en masse med. Husk en pose, skål eller andet, så du kan få tang med hjem.

Der tages forbehold for vejret – så vær opmærksom på at mødestedet kan blive flyttet. Ved torden eller kraftig blæst aflyses turen, hvilket vi i så fald informerer dig om.

Målgruppe: Du ønsker at lære at høste tang i praksis og lære om de forskellige typer tang der findes. En super mulighed for enkeltpersoner, mindre grupper eller familier.

Er I en større gruppe så se “Tangsafari for virksomheder”.

Pris voksen:   kr. 250 incl. moms.
Pris barn:   kr. 170 incl. moms.

Varighed ca. 2½ timer.

Simon bliver og besvare yderligere spørgsmål, samt sælger tangprodukter.

Simon Weber Marcussen foredragsholder i Dansk Tang

Simon Weber Marcussen

Det er mig, som skal have dig med på tur!
Jeg var tilbage i 2016 med til at grundlægge Dansk Tang. Lige siden har jeg specialiceret mig i, at høste over 22 forskellige tangtyper. Blandt andet høster jeg på +8 meters dybde og kender den danske havbund bedre end nogen anden. Til daglig høster jeg tang til restauranter som Noma, Geranium og AOC.

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
DKK 0,00
Fortsæt med at handle
0