tangsafari privat

Tangsafari med os i Dansk Tang

Hvad oplever jeg på en tangsafari?

Vi skal på jagt og det er den veganske udgave af slagsen. Safarien er præget af nye opdagelser, nye smagsindtryk og spænding ved at finde så mange arter som overhovedet muligt.

Vi tager dig i hånden og svarer på spørgsmål som: hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg høster tang, hvilken årstid er bedst, og hvor er de forskellige typer af tang, hvordan gør jeg det bæredygtigt og passer på naturen?

Der vil bliver forklaret, illustreret og undervist i tangs sundhedsegenskaber og fremtidsperspektiver, hvilket får de fleste til at slå øjnene op!

De praktiske forhold

Har du et par waders så er det en fordel men intet krav. Vi har naturligvis en masse med. Husk en pose, skål eller andet så du kan få tang med hjem.

Der tages forbehold for ændringer grundet vejret – så vær opmærksom på at mødestedet kan blive flyttet, ved torden eller kraftig blæst aflyses turen, hvilket vi i så fald informere dig om.

Målgruppe: Du ønsker at lære at høste tang og lære om de forskellige typer der findes. En super mulighed for mindre grupper eller familier.
Er I en større gruppe så se “Tangsafari for grupper”.

Pris pr. person er kr. 210 incl. moms. Varigheden er ca. 2 timer.
Simon bliver og besvare yderligere spørgsmål, smat sælger tangprodukter.

 Gå til event oversigt og køb din billet

Simon Weber Marcussen - Dansk Tang

Simon Weber Marcussen

Det er mig som skal have dig med på tur!
Jeg var tilbage i 2016 med til at grundlægge Dansk Tang og har de seneste fire år specialiceret mig i, at høste over 22 forskellige tangtyper. Til daglig høster jeg tang til restauranter som Noma, Geranium og AOC.
Jeg har ligeledes specialiceret mig i høst på +8 meters dybde og kender den danske havbund bedre end nogen anden.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
DKK 0,00
Continue Shopping
0