Tangsafari

Tangsafari med os i Dansk Tang

Hvad oplever jeg på en tangsafari?

Vi skal på jagt og det er den veganske udgave af slagsen. Safarien er præget af nye opdagelser, nye smagsindtryk og spænding ved at finde så mange arter som overhovedet muligt.

Vi tager dig i hånden og svarer på spørgsmål som: Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg høster tang? Hvilken årstid er bedst? Hvor vokser de forskellige typer tang? Hvordan høster jeg bæredygtigt og passer på naturen?

Der vil blive forklaret, illustreret og undervist i tangs sunde egenskaber og fremtidsperspektiver. Hvilket får de fleste til at slå øjnene op!

De praktiske forhold

Hvis du har et par waders, så er det en fordel, men intet krav. Vi har naturligvis en masse med. Husk en pose, skål eller andet, så du kan få tang med hjem.

Der tages forbehold for vejret – så vær opmærksom på at mødestedet kan blive flyttet. Ved torden eller kraftig blæst aflyses turen, hvilket vi i så fald informerer dig om.

Målgruppe: Du ønsker at lære at høste tang i praksis og lære om de forskellige typer tang der findes. En super mulighed for enkeltpersoner, mindre grupper eller familier.

Er I en større gruppe så se “Tangsafari for virksomheder”.

Pris voksen:   kr. 330 incl. moms.
Pris barn:   kr. 250 incl. moms.

Varighed ca. 2½ timer.

Simon bliver og besvare yderligere spørgsmål, samt sælger tangprodukter.

Påklædning

Omkring påklædning til tangsafari, så anbefaler vi fritidstøj – løbe- eller træningstøj. Nederdel er et no go. Men ha´ altid et par strømper på når du skal have waders på . Er vi i den varme periode, så kan man naturligvis droppe waders, og have badetøj på, men her anbefaler vi at have nogle sko på, da vi ofte går hvor der er sten og muslinger. Bare til orientering, så bliver man ikke våd af at have waders på.  

Claus Falconi

Claus Falconi

Jeg er uddannet miljøbiolog med speciale i grønalger og har de seneste 15 år arbejdet med forskellige typer af tang. Jeg er ansvarlig for arvlsarbejde af de tangtyper vi dyrker i Dansk Tang. Derfor bruger jeg også meget tid på at følge udviklingen af vores forskellige typer af “saltvand grøntsager”. Fra podning til høst.

Simon Weber Marcussen i tørdragt

Simon Weber Marcussen

Jeg var tilbage i 2016 med til at grundlægge Dansk Tang. Lige siden, har jeg specialiceret mig i at høste over 22 forskellige tangtyper. Blandt andet høster jeg på +8 meters dybde og kender den danske havbund bedre end nogen anden. Til daglig høster jeg tang til restauranter som Noma, Geranium og AOC.

Ved siden af Dansk Tang er jeg medlem af danmarks nationale Ungeklimaråd, som er nedsat af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0