Vælg hvor du vil handle


Fysiske udslagssteder!
Danmarks kort
Webshop!Indkøbskurv til webshop

Produktinformation, værd at vide!

Sukkertang

Sukkertang hedder ikke sukkertang for sjov. Den er sød og salt og passer perfekt i supper, salater, bagning eller andet, hvor du ønsker umami smag!

  Savtang

  Savtang er en lækker brunalge som står kystnært og har en smag af nødder/ærte når den er våd/opblødt

   Blæretang

   Blæretang er den tang type som flest kender. Desværre ved utrolig få, hvor lækker den kan være i salater eller til bagning.

    Øllen “Seaweed Pale Ale – Lystfiskerens Fangstgaranti” er en øl i absolut verdensklasse. Brygget med sukkertang af Herslev Bryghus. Tilsmagt og godkendt af Claus Henriksen. Salt og sødme kombineret med den klassiske pale ale smag!

     Tang Salt – med Jomfruhummer

     Salt er ikke bare salt og efterhånden kommer flere og flere forskellige salt produkter frem i dagens lys. I den forbindelse har vi udviklet et af de lækreste salt produkter på marked. Salt kombineret med savtang og knust jomfruhummerben giver en uventet men helt fantastisk smag. Samtidig med smagen er i top, vil et vane menneske nedsætter indtaget af ren NaCl med ca 25%. Værd at prøve i alle de retter hvor du normalt bruger salt.

      Tang Salt – Røget

      Til retter hvor et twist af røgsmag er at foretrække, kan dette produkt klart anbefales. Blandingen af salt og røget savtang, giver en gastronomisk smag du med garanti vil huske. Her bliver der virkelig tænkt salt på en ny måde og takket værde et langt udviklingsarbejde optager salten nøjagtig den rette mængde smag. Perfekt til folk der elsker at eksperimentere i køkkenet. 

       Tang Sennep – Mild

       Den milde Tang Sennep er perfekt til pålæg, ost og pølser. Tangen i senneppen er med til at give mere smag og en bedre konsistens. Er du til mild sennep med meget smag, er dette det rigtige valg. Et hav af test skulle der til, før vi ramte de rigtige blandingsforhold. Resultatet blev et produkt af højeste klasse.

        Tang Sennep – Stærk

        Den stærke Tang Sennep er en kombination af det klassiske og det innovative. En sennep med røget tang giver dig en unik smag som du sent vil glemme. Et af de mest populære tang produkter, og med god grund, smagen er kraftig, stærk og umami, og får andre typer sennep til at fremstå en smule kedelige.

         Tang Pesto

         Med vores tangpesto får du en absolut unik smag, som er god som smagsforstærker til mange forskellige retter. f.eks. pasta eller sovs. Men du kan også bruge pestoen i forbindelse med bagning.

          Tang Olie

          Tang olien med ramsløg, giver en god smag af hvidløg og kan bruges i alle former for dressinger men også til marinader og salater. Smagen er mild, med et tvist af hvidløgssmag. Produktet er lavet på en vindruekerne olie, grundet den anonyme smag. Vindruekerneolien vil herved optage smagen fra tangen om ramsløgen, uden selv at bidrage med noget. I bunden ses små stykker af tang og ramsløg som med fordel kan rystes ind i olien før brug.