Kom på kursus eller safari: høst din egen tang, og lær hvordan du bruger den ?

 

Dansk Tang tilbyder både kurser og safarier omkring tang, det hele foregår med Anita Dietz Lykkeegaard og Simon Weber Marcussen.

1. Kurser

Kurserne foregår i vores lokaler på land og har fokus på tang som en ingrediens. Vi kommer i løbet af kurset til at besvare spørgsmål som: Hvordan bruger jeg tang, hvorfor skal jeg bruge tang og hvilke typer tang kan jeg spise?
Her vil det også være muligt at smage på de forskellige typer tang. Du vil komme til at arbejde med dem, og få en dybere forståelse af hvordan du bruger tang. Sagt på en anden måde, vi klær dig på, til selv at arbejde med tang.

2. Safarier

Safarierne er din anden mulighed, vi skal ud og høste tang, vi skal på jagt og det er den veganske udgave af slagsen. Safarien er præget af nye opdagelser, nye smagsindtryk og spændingen ved at finde så mange arter som overhoved muligt. Vi tager dig i hånde og besvarer besvare spørgsmål som: hvad skal du være opmærksom på når jeg høster tang, hvilken årstid er bedst, og hvor er de forskellige typer af tang?

Har du et par waders så er det en fordel men intet krav.

Anita Dietz Lykkegaard (Danmarks tang dronning) er uddannet kok og kostvejleder, har skrevet flere kogebøger og er tidligere ejer af firmaet Dietz Seaweed

Simon Weber Marcussen er formand for Danish Seaweed Organisation. Til daglig er han høst og leveringens ansvarlig, af frisk tang til de danske top resturanter.

Gå til kalenderen og se hvornår næste event er