Tangsafari, bliv klædt på til en af fremtidens fødevarer!
– tá på tangtur med os!


Hos os findes der flere muligheder, når du vil lære mere om tang. Vi tilbyder både kurser, safarier eller den store pakke, med tangsafari, besøg i virksomheden samt frokost

Som privatperson kan du købe din billet til en af årets tangsafarier lige her:

[ms_button style=”3d” link=”https://dansktang.billetexpressen.dk/” size=”medium” shape=”” shadow=”yes” block=”no” target=”_self” gradient=”yes” color=”#086f6c” text_color=”#fff” icon=”fa-arrow-right” icon_animation_type=””  border_width=”8″ class=”knap-tang-kursus” id=””]Gå til event oversigt og køb din billet[/ms_button]

Eller læs mere om de forskellige muligheder herunder. 

1. Virksomhedsarrangement med kok for hotelkæder mv.

I 2019 var der flere og flere af denne typer arrangementer, hvor man skulle lære at arbejde med tang som fødevare. Der er allerede lavet mange bookninger langt ind i 2020. 
Her vil I prøve at arbejde med den klimamaden TANG. Der skal arbejdes med nogen af de over 20 forskellige arter. Det sker sammen med KEN STORKØKKENS inspirationskok, hvor I får inspiration til retter med tang. Arrangementet kan afholdes i jeres køkken eller hos KEN STORKØKKEN.
Kontakt os her for at planlægge nærmere – kravet er, at gruppen er på over 25 personer. 
Moderator her er Liselotte Kira Gregers Andersen inspirationskok og eventansvarlig hos KEN STORKØKKEN.

2. Tangsafari

Vi skal på jagt og det er den veganske udgave af slagsen. Safarien er præget af nye opdagelser, nye smagsindtryk og spænding ved at finde så mange arter som overhovedet muligt. Vi tager dig i hånden og svarer på spørgsmål som: hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg høster tang, hvilken årstid er bedst, og hvor er de forskellige typer af tang, hvordan gør jeg det bæredygtigt og passer på naturen ?  

Har du et par waders så er det en fordel men intet krav. Vi har naturligvis et udvalg, men tag gerne selv vaders med. Husk en pose, skål eller andet så du kan få tang med hjem. 

Der tages forbehold for ændringer grundet vejret – så vær opmærksom på at mødestedet kan blive flyttet. 

Målgruppe: Du ønsker at lære at høste tang og lære om de forskellige typer der findes. En super mulighed for mindre grupper eller familier.
Er I en større gruppe så se næste “Tangsafari for grupper”.

Pris pr. person er kr. 210 incl. moms. Varigheden er ca. 2 timer.

Bookning foretages her: 
[ms_button style=”3d” link=”https://dansktang.billetexpressen.dk/” size=”medium” shape=”” shadow=”yes” block=”no” target=”_self” gradient=”yes” color=”#086f6c” text_color=”#fff” icon=”fa-arrow-right” icon_animation_type=””  border_width=”8″ class=”knap-tang-kursus” id=””]Gå til event oversigt og køb din billet[/ms_button]

3. Tangsafari for grupper – vælg mellem flere løsninger.  

Vores lokaler ligger i det gamle Sindssygehospital tæt ved vandet og i læ af skoven, ved Nykøbing Sj. Stedet er nu omdøbt til Anneberg Kulturpark: http://annebergkulturpark.dk/ 

Vi holder til i en del af det tidligere vaskeri, og det er her vi mødes og starter vores tur. Adressen er Annebergparken 28 B, 4500 Nykøbing Sj. 

Tangsafari (2 timer)
Fra vores lokaler går vi 400 meter, i de kønneste omgivelser, hvorefter vi når vandet og hopper i et par waders. Her kigger og smager vi  på den friske tang vi finder.

Du stifter kendskab med mange forskellige typer tang – den nye kliamad – og du hører nærmere om hvorfor den er CO2 neutral – eller sågar CO2 negativ.  Vi svarer på spørgsmål som: Hvad skal du være opmærksom på, når du høster tang, hvilken årstid er bedst, og hvor er de forskellige typer af tang, hvordan gør du det bæredygtigt, så du samtidig passer på naturen ?  

Har du et par waders så er det en fordel men intet krav. Vi har naturligvis en masse waders med, men tag gerne dine egne med. Husk en pose, skål eller andet så du kan få tang med hjem.

Spisning: (Tilvalg: 1 time)
Er vejret til det, spiser vi maden i skønne omgivelser tæt ved vandet, hvis ikke, har vi mulighed for at gøre det inden for. Naturligvis er der mulighed for at smage vores tangøl ellers er der sodavand eller vand til dem der ønsker det.
Maden, der naturligvis indeholder tang,  laves af en af vores kollegaer som vi ligger dør om dør med – Rørvig Catering. 

Virksomhedsbesøg: (Tilvalg: 1 time og 15 minutter)
I kommer ind og ser vores lokaler, hvor vi pakker den tørrede og den friske tang. Her vil I høre om hvordan virksomheden startede og få indblik i hvordan vi producere, høster og tørrer vores produkter.
Bæredygtighed er vigtig for os. Vi lever således op til følgende af FN´s Verdensmål: 7, 8, 11, 12, 13, 14. Det er naturligvis også noget vi kommer ind på, ligesom I vil blive opdateret på de nyeste ting omkring tang og få en dybere forståelse af hvorfor tang er klimamad.

Vi garanterer, at turen vil give nye opdagelser og nye indtryk om tangen som en af de nye og mest hotte ingredienser i madlavningen. 

Målgruppe: Skoleklasser, virksomheder eller bare grupper der ønsker at besøge os i de flotte omgivelser, se virksomheden, komme på tangsafari, 400 meter fra hvor vi holder til,
Er I en større gruppe så kontakt os for en speciel aftale (over 12 personer)

Kontakt os for nærmere aftale her

Har du andre forslag eller forespørgsler så skriv til os, så finder vi ud af noget. Det kunne være kurser indendørs i vinterperioden, eller andet hvor tang er en del af det.  

Generelt:
Der er mulighed for at købe vores produkter til fordelagtige priser efterfølgende.

Til alle arrangementer tages der forbehold for ændringer grundet vejrlig. Men det anbefales altid at tage tøj med passende til vejret. 

Moderatorer i 2 og 3: 

Simon Weber Marcussen, medejer i Dansk Tang og formand for Danish Seaweed Organisation. Til daglig er han høst og levering ansvarlig af frisk tang til de danske top resturanter.

Claus Marcussen – Direktør i Dansk Tang. I fritiden er han også lokalhistoriker og kender Odsherreds historie. Han deltager også i høsten af tangen og er bl.a. ansvarlig for salget til restauranterne.  

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0