Sådan bruger du tang i madlavningen


Følg disse simple tang tips

Virker både hvis du har tørret og/eller frisk tang

Brug salt i vandet

Brug altid saltvand ved opblødning af tørret tang, har du ikke noget havvand, tilsæt blot 1-4% til normalt postevand

    Tang som kål

    Tang og kål kan let erstatte hinanden, smagen kan variere men konsistensen er meget ens efter opblødning eller balancering.

      Knus din tang

      Brug tang som et kosttilskud eller som smagsforstærker, knus det blot ved hjælp af en blender eller en morder.

        Fjern urenheder

        Det er vigtigt at du skyller din tang godt før brug, der kan sidde små urenheder i tangen, som helst skal undgås. Husk også her at bruge saltvand.

          Havets grøntsager

          Den vigtigste ting at huske på er, at tang bare skal tænkes som grøntsager, tang har bare mange flere vitaminer og mineraler! Du skal ikke være bange for at prøve dig frem!

            Blend din tang

            En nem måde at komme igang med tang er, at bruge tangen i smoothies eller når du juicer! Tang indeholder mange fibre så klip den i små stykker inden brug.

              Besøg vores opskrift portal

              Dansk tang opskrifter
              Shopping Cart
              There are no products in the cart!
              Subtotal
              DKK 0,00
              Continue Shopping
              0