Sådan bruger du tang i madlavningen


Følg disse simple tang tips

Virker både hvis du har tørret og/eller frisk tang

Brug altid saltvand ved opblødning af tørret tang, har du ikke noget havvand, tilsæt blot 1-4% til normalt postevand
Brug altid saltvand ved opblødning af tørret tang, har du ikke noget havvand, tilsæt blot 1-4% til normalt postevand

blender
En nem måde at komme igang med tang er, at bruge tangen i smoothies eller når du juicer! Tang indeholder mange fibre så klip den i små stykker inden brug.

Brug den tørret tang som et kosttilskud eller som smagsforstærker, knus det blot ved hjælp af en blender eller en morder.
Brug den tørret tang som et kosttilskud eller som smagsforstærker, knus det blot ved hjælp af en blender eller en morder.

seks stykker grøntsager
Den vigtigste ting at huske på er, at tang bare skal tænkes som grøntsager, tang har bare mange flere vitaminer og mineraler! Du skal ikke være bange for at prøve dig frem!

Kål fra Søren Wiuff, da Dansk Tang var forbi
Tang og kål kan let erstatte hinanden, smagen kan variere men konsistensen er meget ens efter opblødning eller balancering.

saltvand til tang
Det er vigtigt at du skyller din tang godt før brug, der kan sidde små urenheder i tangen, som helst skal undgås. Husk det skal være i saltvand.

Besøg vores opskrift portal

Dansk tang opskrifter

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0