Vinterwok med Rørvigmix

Vinterwok med Rørvigmix

Antal 2

Ingredienser
  

  • 2 dl Ingridærter eller kikærter Skal koges
  • 2 stk Persillerødder
  • 2 stk Pastinakker
  • 2 stk gulerødder
  • 1 stk Gul eller rød bede
  • ½ stk Porre
  • 2 stk Hvidløg
  • ½ stk Chili Rød
  • 2 cm Ingefær med skræl
  • ½ dl Sød chilisauce
  • ¼ dl Bønnesauce (contempehrary) Eller alm soya
  • 4 spsk RørvigMix
  • Ristet sesamolie til stegning
  • Pynt: Hakket koriander (Kan udelades)

Sådan gør du
 

  • Skrub persillerødder, pastinakker, gulerødder og bede godt
    Skær dem i fine strimler (julienne).
  • Vask og rens porren og skær den i fine strimler
  • Pil hvidløgene og hak dem fint
  • Rens chilien for frø og hak den fint
  • Riv ingefæren på den grove side af et rivejern
  • Bland sød chili og bønnesauce eller soya sammen og kom hvidløg, chili, ingefær og tangmix i blandingen
  • Rør det godt sammen
  • Varm en wokpande op og kom ristet sesamolie på
  • Lynsteg alle grøntsagerne og bælgfrugterne
  • Vend saucen i og sving blandingen i et minuts tid
  • Server med hakket koriander
Keyword RørvigMix

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0