Tang – et hav af mad

Liselotte Kira Gregers Andersen og Anita Dietz.

Vi var i fredags til reception hos Anita Dietz og Liselotte Kira Gregers Andersen i anledning af deres nye bog “Tang – et hav af mad”. Det er Anita der står med bogen.

Det var en velbesøgt reception, hvor der var mulighed for at købe forskellige af Dietz Seaweed produkter men naturligvis også smagsprøver og så var der jo også bogen.

Bogen som indeholder opskrifter, beskrivelse af de forskellige tangarter, smagsoversigt, samt meget andet spændende. Bogen er grundig udarbejder og rig på flotte billeder af de forskellige tangarter. Opskrifterne er let tilgængelige, også her med lækre billeder og der er opskrifter på alt fra morgenmad, snack, supper, chips, salater og meget andet.

En bog som enhver der vil vide mere om tang skal havde på hylden, ikke mindst fordi man skal opfatte tang som et grøntsag fra havnet, eller som et krydderi, hvor de forskellige tangarter smager forskelligt. Derved åbner der sig en palet af nye muligheder i det danske køkken.

Tang - et hav af mad

 

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0