Foredrag for LEVS – Tang – Havets afgrøde, fremtidens fødevare.

Ingeniørhuset - Dansk Tang

Torsdag var vi inviteret til Levnedsmiddelselskabet (LEVS IDA) i Ingeniørhuset i København.

Emnet var:  Tang – Havets afgrøde, fremtidens fødevare.

Målet var at viderebringe viden om tang og at tang ikke bare er tang samt et kig ud i fremtiden omkring tang som fødevare.  Vi bidrog med en virksomhedscase om Dansk Tang, og beskrev hvordan vi var kommet igang samt hvordan vi arbejder med tang som en fødevare.

Der var også indlæg af Susan Løvstad Holdt, Associate Professor fra DTU, som gennemgik hvad vi ved om tang som alternativ ingrediens, ligesom hun fortalte hvad man skal være opmærksom på ved tang som en fødvare.

Grethe Hyldig, cand. lact., Ph.D. Seniorforsker, også DTU fortalte om tang som Algebaserede fødevareingredienser.

Det var nogle spændende timer, hvor de omkring 25 fremmøde, der også smagte på tang, fik en masse informationer med hjem om en af fremtidens nye og spændende fødevare.

(foto: Susan Løvstad Holdt )

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0