

Slide 1
Inspiration fra nogle af de danske restauranter
Tang fra det danske hav
Slide 2
Inspiration fra nogle af de danske restauranter
Tang fra det danske hav
the pescatarian
Torsketatar serveret med saltet æggeblomme og friteret blæretang
Foto @thepescatariancph
Dragsholm Slot
Boullion på lokalt tang og baksskul fra den jyske rygsæk.
Foto @gernyxflemming
Kødbyens fiskebar
Asparges kogt i ristet bailey smør med pisket torskerogn og sprøde rapsblomster, tilsat tørret blodrød ribbeblad og afsluttet med en creme lavet af koldpresset rapsolie
Foto @fiskebaren
Nyheder Dansk Tang

Frisk tang til restauranter
Igennem længere tid, har vi i Dansk Tang, arbejdet på at udvikle projektet "Frisk tang, fra hav til køkken" - ...
Læs Mere
Læs Mere

Bæredygtig Pale Ale med tang
I december udgaven af Food and Drink blev vores øl omtalt. Det er historien om hvordan tangen til netop denne ...
Læs Mere
Læs Mere

Dansk Tang nu en del af Helsams sortiment
Efter at vi pr. 1 september fusionerede med Dietz Seaweed, har vi fået vores produkter i flere og flere helsekostbutikker, ...
Læs Mere
Læs Mere

Konfektkugler med tang
Det skal du bruge: 400 gram dadler uden sten 200 gram tranebær 500 gram mandler 400 gram dadler uden sten ...
Læs Mere
Læs Mere

Odsherred i Efterårsferien – Lørdag er vi hos Lammefjordens Spisekammer
Efterårsferien i Odsherred er i år en stor høstfest, hvor alle kan smage på de mange spændende fødevarer fra Odsherred ...
Læs Mere
Læs Mere

Odsherred i Efterårsferien – Torsdag til lørdag er vi hos Sidinge Gårdbutik
Efterårsferien i Odsherred er i år en stor høstfest. Her kan du mange forskellige steder smage på de mange spændende ...
Læs Mere
Læs Mere

Dansk Tang præsenterer en Seaweed Pale Ale
Så kom der endnu et nyt familiemedlem, en ”Seaweed Pale Ale”. En Pale Ale lavet på sukkertang høstet lokalt i ...
Læs Mere
Læs Mere