Go Back
Udskriv
Noter
Smaller
Normal
Larger
Granola med Kattegatmix
En sprød og knasende granola, der kan bruges oven på alt lige fra grød til yoghurt eller koldskål – eller kan spises som et knasende mellem- måltid.
Udskriv
Antal
2
Ingredienser
1
dl
Agavesirup
½
dl
Vand
200
gram
Speltflager
50
gram
Cashewnødder
50
gram
Græskarkerner
5
gram
Kattegatmix
50
gram
Blåbær
Soltørret
15
gram
Solbær
Frysetørret
Sådan gør du
Varm sirup og vand op
Kom speltflager, cashewnødder og græskarkerner i en skål, og hæld den lune lage over
Rør det godt sammen
Kom savtangen i koldt vand
Lad den bløde op i et par minutter, og kog den derefter i 10 minutter
Skyl den i koldt vand, og hak den groft
Rør den i blandingen
Fordel massen på en bageplade med bagepapir, og rist den i ovnen i 20-25 minutter ved 160 grader, til den er gylden
Lad den køle helt af
Den bliver først helt sprød, når den er kold
Tilsæt soltørrede blåbær og frysetørrede solbær
Knus blandingen, og opbevar den i en beholder med tætsluttende låg
Noter
Kilde: Tang – ET HAV AF MAD.
Anita Dietz og Liselotte Kira Gregers Andersen
Fotograf Magnus klitten
Forlaget: Lindhardt og Ringhof
Keyword
Kattegatmix