Go Back
Ristet savtang som sprød topping

Ravioli af stribet bede, solbærsovs, gedeost og sprød savtang

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 2

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Rist tangen sprød i olien og sæt den til side
  • Tangen skal ristes kort tid før, den skal serveres, da den ellers kan blive blød
  • Hak skalotteløget og svits det let gyldent i olien
  • Tilsæt syltetøj og fløde
  • Kog det op og smag til med salt og peber
  • Skær bedeskiverne meget tyndt på et mandolinjern. Diameteren skal være ca. 7 cm.
  • Overhæld skiverne med kogende vand lige inden serveringen
  • Lad dem kun stå et par minutter, da de ellers mister de røde striber
  • Læg skiverne sammen to og to med gedeosten imellem (som ravioli)
  • Fordel den varme sovs i fire tallerkener og sæt en ravioli i hver
  • Læg et stykke sprødstegt tang på toppen og drys med rød syre og basilikum
  • Serveres varmt i en dyb tallerken – evt. med brød til.

Noter

Keyword Savtang