Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Rød spidskål med ost og syltet blæretang
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
1
day
d
Tilb. tid
15
minutter
min
Antal
2
Ingredienser
1
håndfuld
Blæretang
Se opskrift på syltning af blæretangen
1
¼
Spidskål
Gerne rødt alternativt hjertesalat
1
pakke
Filadelfia ost
og/eller rygeost alt efter behov
1
¼
Citron
Sådan gør du
Først skal blæretangen syltes - Se opskrift med syltet blæretang
Creme
Osten puttes i en lille skål
Ønskes en røget smag deles rygeost og Filadelfia ost ligeligt
Tangstykkerne af søl klippes eller blendes i flager og tilsættes massen efter behov
Massen røres sammen og der smages efter med salt og citron
Anretning
Kålen brækkes i små rustikke stykker og lægges ud
Brug enten teskeer eller en sprøjtepose, når ostemassen kommer på bladet
Læg et syltet stykke blæretang oven på osten
Pynt efter behov med knuste hampfrø lige før det skal serveres
Noter
Denne her appetizer har vi tidligere brugt som smagsprøve med messer eller markeder.
Keyword
Blæretang