Go Back
Tang, kål og ost

Rød spidskål med ost og syltet blæretang

Forb. tid 1 day
Tilb. tid 15 minutter
Antal 2

Ingredienser
  

  • 1 håndfuld Blæretang Se opskrift på syltning af blæretangen
  • 1 ¼ Spidskål Gerne rødt alternativt hjertesalat
  • 1 pakke Filadelfia ost og/eller rygeost alt efter behov
  • 1 ¼ Citron

Sådan gør du
 

  • Først skal blæretangen syltes - Se opskrift med syltet blæretang

Creme

  • Osten puttes i en lille skål
  • Ønskes en røget smag deles rygeost og Filadelfia ost ligeligt
  • Tangstykkerne af søl klippes eller blendes i flager og tilsættes massen efter behov
  • Massen røres sammen og der smages efter med salt og citron

Anretning

  • Kålen brækkes i små rustikke stykker og lægges ud
  • Brug enten teskeer eller en sprøjtepose, når ostemassen kommer på bladet
  • Læg et syltet stykke blæretang oven på osten
  • Pynt efter behov med knuste hampfrø lige før det skal serveres

Noter

Denne her appetizer har vi tidligere brugt som smagsprøve med messer eller markeder.
Keyword Blæretang