Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Rugcookies med sukkertang
En rigtig lækkerbisken med en skøn blanding af brun farin,
som giver en dejlig karamelagtig aroma, malt fra rugbrødet og sødme og salt fra tangen
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Antal
2
Ingredienser
Ymerdrys
200
gram
rugbrød
1
spsk
Brun farin
Dej
200
gram
Hvedemel
100
gram
Rug elle Speltflager
100
gram
Rørsukker
100
gram
Brun farin
10
gram
sukkertang
2
tsk
Natron
0,5
stang
Vanilje (Korn)
3
stk
Æg
200
gram
Smeltet smør
Sådan gør du
Kør rugbrød og farin i en blender.
Bag det sprødt i ovnen ved 180-200 grader i 10-20 minutter, og lad det køle af.
Kom ymerdrysset i en skål, og tilsæt alle de andre tørre ingredienser.
Rør æg og smeltet smør i.
Sæt dejen som toppe på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 10-12 minutter ved 180-200 grader, til de er gyldne.
Noter
Kilde: Tang – ET HAV AF MAD. Anita Dietz og Liselotte Kira Gregers Andersen Fotograf Magnus klitten Forlaget: Lindhardt og Ringhof
Keyword
Sukkertang