Dansk tang modtager OdsHædring


Til OdsHædring – et fantastisk arrangement afholdt på Borren fredag aften vandt vi fødevareprisen 2018.
Sammen med Det Vilde Køkken og Lammefjordens Spisekammer var vi nomineret. Alene vores forskellige tilgang til fødevarerne i Odsherred viser det store potentiale fødevareområdet i Odsherred er.

Tak til alle dem der har troet på os og hjulpet os igang – det er så vildt. Specielt tak til Dragsholm Slot, Claus Henriksen, Odsherred Kommune, Siding Gårdbutik, Lokalkompagniet, Søren Wiuff, NCLF og alle i vores Advisory board.

Tak til alle vores kunder for have taget imod denne nye råvare. Vi er så stolte og Gerda hun får en fin fin plads på kontoret.

Fra venstre Claus Marcussen, Simon Weber Marcussen og så Jesper Zeihlund der overrakte prisen.

Vi er med denne begrundelse blevet nomineret:

”Dansk Tang skal vinde denne pris, da de på ny har sat Odsherred på fødevare-kortet landet
over, for ikke at nævne udlandet. En side af Odsherred ingen kendte til, for bare 3 år siden, er
nu blevet en levevej for denne virksomhed og dette har givet genklang hos den lille gårdbutik,
ved den dansk-tyske grænse, såvel som hos de bedste restauranter i verden. En virksomhed som
laver kvalitet af Odsherred på en måde, ingen havde set komme. Deres passion for at gøre
Danmark sundere og mere bæredygtigt er bare endnu en grund til at Dansk Tang bør vinde
denne pris”

– læs hele pressemeddelelsen Tre ud af 10 kandidater nomineret til Fødevareprisen 

(Foto: Odsherred Kommune og Claus Starup)