Rodfrugtrøsti med Søl og blæretang chips

Rodfrugtrøsti med blæretang chips

Rodfrugtrøsti med blæretang chips

Rodfrugtrøsti med Søl og blæretang chips

Søl løfter smagen af grøntsagerne og giver desuden røstien et lille pift af dansk sensommer. Tangchips tilfører retten salt, umami og sprødhed. En skøn vegetarret.
Forb. tid 2 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Antal 2

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Skræl rodfrugterne, og pil løget
  • Riv rodfrugter, løg og blomkål groft
  • Skyl brændenælder og ramsløg, og hak dem
  • om alle delene i en skål, og tilsæt æg, søl og kokosfiber
  • Rør godt rundt
  • Smag til med salt og peber
  • Varm en slip let pande op over middel varme, og kom lidt olie på
  • Hæld massen på panden, og steg den i 4-5 minutter, til den har sat sig
  • Kom en tallerken oven på panden, og vend den om i et snuptag
  • Lad røstien glide af tallerkenen og ned på panden, og bag den på den anden side i 3-4 minutter, til den er gennembagt
  • Deles i fire stykker, og server den med blæretangchips ovenpå
  • God som en del af frokostbordet eller med et par gode skiver lufttørret skinke som tilbehør

Noter

Kilde: Tang – ET HAV AF MAD. Anita Dietz og Liselotte Kira Gregers Andersen Fotograf Magnus klitten Forlaget: Lindhardt og Ringhof
Keyword Blæretang, Søl

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0