Rodfrugtrøsti med blæretang chips

Rodfrugtrøsti med blæretang chips

Stem: 1
Bedømmelse: 3
Dig:
Bedøm denne opskrift

Print opskrift

Søl løfter smagen af grøntsagerne og giver desuden røstien et lille pift af dansk sensommer. Tangchips tilfører retten salt,
umami og sprødhed. En skøn vegetarret.

Antal personer Forberedelses tid
2 personer 5 min
Tilberedningstid
20 min

Antal personer Forberedelses tid
2 personer 5 min
Tilberedningstid
20 min

Rodfrugtrøsti med blæretang chips

Rodfrugtrøsti med blæretang chips

Stem: 1
Bedømmelse: 3
Dig:
Bedøm denne opskrift

Print opskrift

Søl løfter smagen af grøntsagerne og giver desuden røstien et lille pift af dansk sensommer. Tangchips tilfører retten salt,
umami og sprødhed. En skøn vegetarret.

Antal personer Forberedelses tid
2 personer 5 min
Tilberedningstid
20 min

Antal personer Forberedelses tid
2 personer 5 min
Tilberedningstid
20 min

Ingredienser


Antal personer: personer

Instruktioner
  1. Skræl rodfrugterne, og pil løget.

  2. Riv rodfrugter, løg og blomkål groft.

  3. Skyl brændenælder og ramsløg, og hak dem.

  4. Kom alle delene i en skål, og tilsæt æg, søl og kokosfiber.

  5. Rør godt rundt.

  6. Smag til med tangsalt.

  7. Varm en slip let pande op over middel varme, og kom lidt olie på.

  8. Hæld massen på panden, og steg den i 4-5 minutter, til den har sat sig.

  9. Kom en tallerken oven på panden, og vend den om i et snuptag.

  10. Lad røstien glide af tallerkenen og ned på panden, og bag den på den anden side i 3-4 minutter, til den er gennembagt.

  11. Deles i fire stykker, og server den med blæretangchips ovenpå.

  12. God som en del af frokostbordet eller med et par gode skiver lufttørret skinke som tilbehør.