Quinua frikadeller med rødbeder og tang

Quinua frikadeller med rødbeder og tang

Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift

Print opskrift

Antal personer Forberedelses tid
2 5
Tilberedningstid
10

Antal personer Forberedelses tid
2 5
Tilberedningstid
10

Quinua frikadeller med rødbeder og tang

Quinua frikadeller med rødbeder og tang

Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift

Print opskrift

Antal personer Forberedelses tid
2 5
Tilberedningstid
10

Antal personer Forberedelses tid
2 5
Tilberedningstid
10

Ingredienser


Antal personer:

Instruktioner
  1. Kog quinuaen i 10 min.

  2. Rør derefter lidt salt i og lad det trække i 10 min ekstra.

  3. Skræl rødbederne, pil løget, derefter rives de begge på et rivejern.

  4. Tilsæt karry,muskatnød, knust hvidløg, salt, peber, æg, tang og grahamsmel.

  5. Rør det hele godt sammen.

  6. Lad “farsen” hvile i 5 min på køl.

  7. Du skal stege dem i halvt smør på en god sliplet pande. Gi’ dig god tid til dette. Da panden ikke må blive for varm. Ca 7 min på hver side.

  8. En god ide er også at lige brune dem af på panden, derefter stege dem færdig 15 min i  en varm ovn.

Recipe Notes

Kilde: Anita Dietz