Opskrifter med Tang

Gulerodstatar

Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift

Print opskrift

Denne opskrift blev serveret til høstfesten der blev afholdt på Nordisk Center for Lokale Fødevarer, hvor forfatter og madblogger Kirsten Skaarup inspirerede med nye grønne retter for vegetarer.

Antal personer
2

Antal personer
2

Opskrifter med Tang

Gulerodstatar

Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift

Print opskrift

Denne opskrift blev serveret til høstfesten der blev afholdt på Nordisk Center for Lokale Fødevarer, hvor forfatter og madblogger Kirsten Skaarup inspirerede med nye grønne retter for vegetarer.

Antal personer
2

Antal personer
2

Ingredienser


Antal personer:

Instruktioner
  1. Riv gulerødderne fint. Brug gerne en gammeldags kødhakkermaskine.

  2. Hak kernerne.

  3. Rør guleroden med kernerne, ingefæren, purløget, marmeladen, sennep pen og mayonnaisen.

  4. Smag tataren til med reven peberrod efter smag samt salt og peber. Måske skal der også mere ingefær og/eller sennep i.

  5. Pres massen godt sammen i fire runde eller ovale metalforme.

  6. Sæt tatarerne på fire tallerkener og fjern ringene.

  7. Hak kapersene groft og drys dem på sammen med lidt mere fintklippet purløg og rød syre.

Recipe Notes

OBS: hvis der bruges andet end kvædebrød så pas på at tataren ikke bliver for sød.

Serveres kold

Kilde: kirstenskaarup.dk