Granola med Kattegatmix

Granola med Kattegatmix

En sprød og knasende granola, der kan bruges oven på alt lige fra grød til yoghurt eller koldskål – eller kan spises som et knasende mellem- måltid.
Antal 2

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Varm sirup og vand op
  • Kom speltflager, cashewnødder og græskarkerner i en skål, og hæld den lune lage over
  • Rør det godt sammen
  • Kom savtangen i koldt vand
  • Lad den bløde op i et par minutter, og kog den derefter i 10 minutter
  • Skyl den i koldt vand, og hak den groft
  • Rør den i blandingen
  • Fordel massen på en bageplade med bagepapir, og rist den i ovnen i 20-25 minutter ved 160 grader, til den er gylden
  • Lad den køle helt af
  • Den bliver først helt sprød, når den er kold
  • Tilsæt soltørrede blåbær og frysetørrede solbær
  • Knus blandingen, og opbevar den i en beholder med tætsluttende låg

Noter

Kilde: Tang – ET HAV AF MAD.
Anita Dietz og Liselotte Kira Gregers Andersen
Fotograf Magnus klitten
Forlaget: Lindhardt og Ringhof
Keyword Kattegatmix

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0