Chips af sukkertang

Tangchips - se på skriften på Dansk Tang
Chips af sukkertang
Stem: 3
Bedømmelse: 4.33
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print opskrift
Chips af tang kan laves på mange måder. Du kan variere smagen med sesam, chilipulver, og lakridsrodspulver. Prøv dig frem, og find din yndlingsvariant.
Tangchips - se på skriften på Dansk Tang
Chips af sukkertang
Stem: 3
Bedømmelse: 4.33
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print opskrift
Chips af tang kan laves på mange måder. Du kan variere smagen med sesam, chilipulver, og lakridsrodspulver. Prøv dig frem, og find din yndlingsvariant.
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Den tørrede sukkertang lægges i blød i koldt vand i 30 minutter. Er tangen frisk, bruges den direkte fra havet.
  2. Bred den ud på bagepapir, spray med olie, eller pensl den forsigtigt.
  3. Drys med sesamfrø og havsalt.
  4. Bag den i ovnen ved 80 grader i en ½-1 time, til den er helt sprød.
  5. Bræk den i flager, og server den som snack.
Recipe Notes

Kilde: Tang – ET HAV AF MAD. Anita Dietz og Liselotte Kira Gregers Andersen Fotograf Magnus klitten Forlaget: Lindhardt og Ringhof

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0