Konfektkugler med tang - perfekt til julen

Det skal du bruge:

400 gram dadler uden sten
200 gram tranebær
500 gram mandler
400 gram dadler uden sten
200 gram tranebær
500 gram mandler
1 tsk vanilje pulver
2 spsk kokos olie (kan undlades)
7 gram tørret sukkertang eller vingetang
100 gram mørk chokolade 86%

Sådan gør du:
Blend halv delen af nødderne, så de er mellem fint hakket, ta dem op. Derefter blender/hakker du resten groft. Blend dadler, tranebær, tang, vanilje og kokosolie i en god foodprocessor. Når massen er blød og den konsistens du ønsker, så tager dejen i en skål, blander med mandlerne og ælter godt. Smelt den mørke chokolade i et vandbad eller en chokolade smelter. Tril nogle små kugler og vend dem i chokoladen, læg dem derefter på noget bagepapir og stil dem på køl. Kuglerne trilles bedst hvis fingerene er en lille smule våde.

Kilde: Anita Dietz