Gaffeltang og blodrød ribbeblad

Havnens Fiskehus og Dansk Tang har netop indgået et samarbejde, som nu gør det muligt for restauranter i Jylland, at få frisk dansk bæredygtig tang hver uge.

Tangen bliver leveret til Havnens Fiskehus i århus og derefter distribuere videre ud i Jylland

Tangen er helt fersk og der kan leveres 12 typer når vejret og sæson tillader det.
I Dansk Tang leverer vi på nuværende tidspunkt til Noma, Geranium og mange flere top restauranter i København og omegn, og vi er derfor også meget stolte af, at tilbyde denne mulighed i Jylland.

Havnens fiskehus har leveret frisk fisk og skaldyr i over 80 år, både til private, restauranter og kantiner. Med den erfaring og grundet de kompetente mennesker, Kristian og Anders Andreasen, der står bag, er vi ikke et sekund i tvivl om, at det bliver en kæmpe succes!

For mere info, kontakt havnensfiskehus eller ring til os på 40 42 53 98👍 God weekend venner!!