Bliv forhandler af tangprodukter fra Danmark!

Kunne du tænke dig at forhandle tangprodukter, eller høre mere om os, så kontakt os på telefon 4042 5398 eller skriv til os her

Tangen er håndhøstet med specialtrænet dykkere, så vi sikrer, at tangen hele tiden er af højeste kvalitet. Vi skærer tangen, så den gror op igen.

Gavekasser fra Dansk Tang Boutique bagom - en dansk tang forhandler

 

Produkter med tang! Passer du som forhandler?

Vores første produkter blev lavet i et industrikøkken i Nykøbing Sj. og siden har vi haft travlt. I første omgang producerede vi til butikker i Odsherred, men efterspørgslen på vores produkter steg, i takt med omtaler i aviser, radio og tv. I dag er vi landsdækkende, men er stadig interesseret i nye samarbejdspartnere, så hvis du har kunder, som tænker, sundhed, bæredygtighed eller veganisme, så er det bare med at tage fat i os!

At spise tang, er en kæmpe fornøjelse!

De fleste kender tang fra sushi eller den tangsalat, som man kan købe hos fiskehandleren. Men intet af det, er af dansk oprindelse. Danmark har en stor kystlinje, og er derfor rig på mange typer af tang, specielt området omkring Odsherred har unikke muligheder hvad tang angår.

Betragt tang som et krydderi på lige fod med timian, meriam eller basilikum, som alle er en del hverdagens udvalg af krydderurter, på samme måde er fingertang, savtang, sukkertang etc. en del af af krydderifamilien, tang. Som bonus er det samtidig mere sundt. Du kan læse mere om de mange fordele ved tang her

Opskrifter med tang, så du som forhandler kan inspirere dine kunder! 

Har du brug for idéer eller bare nye opskrifter til hvordan du bruger tang i din daglige mad, så tá et kig på opskrifterne og se hvad Claus Henriksen, Anita Dietz og Liselotte Kira Gregers Andersen har af forslag. Hvis du selv har andre gode forslag så hører vi også meget gerne fra dig.

Fra gourmetkøkkenet ind i din hverdag

Vi vil være med i første række mens det nordiske køkken flytter fra gourmetkøkkenet ud i din indkøbskurv og bringer gourmet og kvalitet i dit køkken, og din hverdag. Derfor bruger vi kun de bedste råvarer, da vi under ingen omstændigheder vil gå på kompromis med kvaliteten af produktet. Tangen der bliver brugt er håndhøstet og efterfølgende håndsorteret.

Husk at tang er sundt og bidrager med en masse vitaminer – Teknisk set er tang en makroalge som kan indeholde mellem 10 og 20 gange så mange mineraler, som grøntsager, og så indeholder tang de nødvendige sporstoffer, vi har brug for i hverdagen f.eks. kalk, jern, magnesium, natrium og jod. Derfor er tang en spændende fødevare og et spændende krydderi i maden – og endelig så indeholder den også den eftertragtede umami smag.

Bæredygtig produktion

Udover at være baseret på lokale værdier og lokale råvarer, så er vores produkter også bæredygtige. Tørringen af tangen sker via solenergi om sommeren, og i øjeblikket arbejder vi på at tørringen kan ske via overskudsvarme fra industriproduktionen i Odsherred om vinteren.

Når vi producerer vores varer, så har vi ikke noget restprodukt – alt bliver brugt.

Bæredygtig høst – et signal vi håber, at du som forhandler vil videreformidle! 

Vores høst sker som tidligere beskrevet via dykkere, som skærer tangen fri over vækstzonen. Det vil sige, at tangen gror på ny og derved forstærkes optagelsen af næringsstoffer til gavn for økosystemet i havet. Makroalger er meget proteinrige og alt efter årstiden kan indholdet være op imod 30%, hvorfor tang har potentiale til at blive en af de vigtigste ingredienser i en vegetars kostplan.

Vi arbejder for en sunder hverdag

På den måde placerer Dansk Tang sig med sine tangprodukter på et spirende marked for nye bæredygtige fødevarer. Endvidere er makroalger som fødevare interessant, den er i mange sammenhænge udpeget til at være en af flere superfoods som på verdensplan kan betyde en forskel til fordel for en bedre udnyttelse af jordens ressourcer.

 

GDPR : Hvilke persondata oplysninger har vi – Dansk Tang cvr: 37537217 om vores kunder: 

Disse data har vi om dig:
• Dansk Tang har selvfølgelig data på dig/jer som kunde. De data er: CVR nummer, adresse, navn, telefonnummer og evt. kontaktperson, samt mailadresse og/eller EAN nummer til at afsende vores fakturaer.
• Ligeledes er din betalingshistorik registreret i vores bogholderisystem. Vi gemmer disse oplysninger for at fortsætte vores samarbejde.
• Endelig har vi i vores CRM system oplysninger om de kontakter vi har haft sammen. Disse oplysninger er i registreret i stikords form.  Vi gemmer disse oplysninger for at fortsætte vores samarbejde.

Du kan til enhver tid få oplysning om hvilke data vi har om dig. Ønsker du at blive slettet skal du blot sende en mail til: info@dansktang.dk og skriv at du ønsker at blive slettet.

 

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0