Claus Henriksen - Dansk Tang

Torsdag havde vi besøg af elever fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole. De havde kontaktet os, da de ønskede at lave en film om hvordan man høster tang og følge processen fra hav til tallerken.

Vi fik vist hvordan vi høstede tangen i havet omkring Odsherred og den efterfølgende tørring kom også i “kassen”. Simon blev interviewet, og skulle svare på spørgsmål om tang og om vores firma. Vi var naturligvis også forbi køkkenchefen på Dragsholm Slot, Claus Henriksen der lavede Laks marineret i Tang Olie med Røget Salt.
Alt i alt en meget spændende dag – vi glæder os helt vildt til at se det endelige resultat.

Dansk Tang
Der arbejdes med optagelser over og under vandet – Odsherred er bare et flot sted !
20161006_144103
Yes ! – den er i kassen !
20161006_151511
Tak for en spændende dag !

 

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0