Tangsafari for virksomheder

Hvad oplever vi på en tangsafari?

Tangsafari (2 timer)
En teambuilding tur med waders/våddragter, dykkerbriller, vandkikkerter og en masse informaion om havets grøntsager. Safarien er præget af en masse nye indtryk som åbner døren til en hel ny verden.

Der vil bliver forklaret, illustreret og undervist i tangs sundhedsegenskaber og fremtidsperspektiver,  hvilket får de fleste til at slå øjnene op! Og hvem ved, måske kan tang implementeres i jeres virksomhed på en måde i ikke havde overvejet.

Spisning: (Tilvalg: 1 time)
Er vejret til det, spiser vi maden i skønne omgivelser tæt ved vandet, hvis ikke, har vi mulighed for at gøre det inden for. Naturligvis er der mulighed for at smage vores tangøl ellers er der sodavand eller vand til dem der ønsker det.
Maden, der naturligvis indeholder tang,  laves af en af vores kollegaer som vi ligger dør om dør med – Rørvig Catering.

Virksomhedsbesøg: (Tilvalg: 1 time og 15 minutter)
I kommer ind og ser vores lokaler, hvor vi pakker den tørrede og den friske tang. Her vil I høre om hvordan virksomheden startede og få indblik i hvordan vi producere, høster og tørrer vores produkter.
Bæredygtighed er vigtig for os. Vi lever således op til følgende af FN´s Verdensmål: 7, 8, 11, 12, 13, 14. Det er naturligvis også noget vi kommer ind på, ligesom I vil blive opdateret på de nyeste ting omkring tang og få en dybere forståelse af hvorfor tang er klimamad.

Vi garanterer, at turen vil give nye opdagelser og nye indtryk om tangen som en af de nye og mest hotte ingredienser i madlavningen.

De praktiske forhold

Vi har en masse waders med, men hvis du selv har nogle, så ta dem gerne med. Medbring gerne nogle poser så i kan få de forskellige typer tang med hjem!

Vores lokaler ligger i det gamle Sindssygehospital tæt ved vandet og i læ af skoven, ved Nykøbing Sj. Stedet er nu omdøbt til Anneberg Kulturpark. 

Vi holder til i en del af det tidligere vaskeri, og det er her vi mødes og starter vores tur. Adressen er Annebergparken 28 B, 4500 Nykøbing Sj.

Målgruppe: Skoleklasser, virksomheder eller bare grupper der ønsker at besøge os i de flotte omgivelser, se virksomheden, komme på tangsafari, 400 meter fra hvor vi holder til,
Er I en større gruppe så kontakt os for en speciel aftale (over 12 personer)

Kontakt os for nærmere aftale her

Har du andre forslag eller forespørgsler så skriv til os, så finder vi ud af noget. Det kunne være kurser indendørs i vinterperioden, eller andet hvor tang er en del af det.

Generelt:
Der er mulighed for at købe vores produkter til fordelagtige priser efterfølgende.

Til alle arrangementer tages der forbehold for ændringer grundet vejret. Men det anbefales altid at tage tøj med passende til vejret.

Simon Weber Marcussen - Dansk Tang

Simon Weber Marcussen

Det er mig som skal have dig med på tur!
Jeg var tilbage i 2016 med til at grundlægge Dansk Tang og har de seneste fire år specialiceret mig i, at høste over 22 forskellige tangtyper. Til daglig høster jeg tang til restauranter som Noma, Geranium og AOC.
Jeg har ligeledes specialiceret mig i høst på +8 meters dybde og kender den danske havbund bedre end nogen anden.

image012

Claus Marcussen

Jeg deltager også!
Direktør i Dansk Tang. I fritiden er jeg også lokalhistoriker og kender Odsherreds historie. Jeg deltager også i høsten i de meget travle perioder, men er primært ansvarlig for salget til grosister og restauranter.  

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
DKK 0,00
Continue Shopping
0