Tangsafari for virksomheder

Hvad oplever vi på en tangsafari?

Tangsafari (2 timer)
En teambuilding tur med waders/våddragter, dykkerbriller, vandkikkerter og en masse informaion om havets grøntsager. Safarien er præget af en masse nye indtryk som åbner døren til en hel ny verden.

Der vil bliver forklaret, illustreret og undervist i tangs sundhedsegenskaber og fremtidsperspektiver,  hvilket får de fleste til at slå øjnene op! Og hvem ved, måske kan tang implementeres i jeres virksomhed, på en måde i ikke havde overvejet.

Spisning: (Tilvalg: 1 time)

Er vejret til det, spiser vi maden i skønne omgivelser tæt ved vandet. Hvis ikke, så har vi mulighed for at nyde maden indendørs. Naturligvis er der mulighed for at smage vores tangøl, ellers er der sodavand eller vand til dem der ønsker det.

Maden, der naturligvis indeholder tang,  laves af vores naboer i Anneberg Kulturpark – Rørvig Catering.

Virksomhedsbesøg: (Tilvalg: 1 time og 15 minutter)

I kommer ind og ser vores lokaler, hvor vi pakker den tørrede og den friske tang. Her vil I høre om, hvordan virksomheden startede, og få indblik i, hvordan vi producerer, høster og tørrer vores produkter.

Bæredygtighed er vigtig for os. Vi yder vores bidrag til følgende af FN´s Verdensmål: 7, 8, 11, 12, 13, 14. Det er naturligvis også noget vi kommer ind på. I vil blive opdateret på den nyeste viden omkring tang og få en dybere forståelse af, hvorfor tang er klimamad.

Vi garanterer, at turen vil give jer nye oplevelser og indtryk om tang, som er en af de mest hotte og nyskabende ingredienser i madlavning i dag.

De praktiske forhold

Vi har en masse waders, men hvis du selv har nogle, så tag dem gerne med. Medbring gerne nogle poser, så I kan få de forskellige typer tang med hjem!

Vores lokaler ligger i det gamle Sindssygehospital, tæt ved vandet og i læ af skoven, ved Nykøbing Sj. Stedet er nu omdøbt til Anneberg Kulturpark.

Vi holder til i en del af det tidligere vaskeri, og det er her vi mødes og starter vores tur. Adressen er Annebergparken 28 B, 4500 Nykøbing Sj.

Målgruppe: Skoleklasser, virksomheder eller bare grupper, der ønsker at lære at høste tang i praksis og lære om de forskellige typer tang der findes. Er I en større gruppe så kontakt os for en speciel aftale (over 12 personer)

Kontakt os for nærmere aftale her

Har du andre forslag eller forespørgsler så skriv til os, så finder vi ud af noget. Det kunne være kurser indendørs i vinterperioden, eller andet hvor tang er en del af det.

Generelt:
Der er mulighed for at købe vores produkter til fordelagtige priser efterfølgende.

Til alle arrangementer tages der forbehold for ændringer grundet vejret. Men det anbefales altid at tage tøj med passende til vejret.

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0