Tang inspiration for hotel og restaurant kæder

Denne typer arrangementer var virkelig et hit sidste år, Her lærer i som kæde, på tværs af afdelingerne, at arbejde med tang som fødevare i kommer til at forstå og bliver undervist i op til ti forskellige arter af tang, alle her fra Danmark.

Kontakt os i god tid, da der allerede er lavet mange bookninger langt ind i 2020.

Det praktiske

Arrangementet kan afholdes i jeres køkken eller hos KEN STORKØKKEN.
Kontakt os her for at planlægge nærmere – kravet er, at gruppen er på over 25 personer. 

Ken Storkøkken og Dansk Tang har en tæt samarbejde, hvilket gør det muligt at afholde events som denne.

Liselotte Kenstorkøkken

Liselotte Kira Gregers Andersen

Det er mig som skal inspirere og undervise jer!
Jeg er KEN STORKØKKENs inspirations og Klimakok. Jeg har blandt andet være medforfatter på kogebogen “tang et hav af mad”, og har stor erfaring inden for branchen. Derudover har hun vundet flere madpriser, deriblandt Kantineprisen.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
DKK 0,00
Continue Shopping
0