Tang inspiration for hotel- og restaurantkæder

Denne typer arrangementer var virkelig et hit sidste år. Her lærer I som virksomhed, på tværs af afdelinger, at arbejde med tang som fødevare. I bliver undervist i at bruge, op til ti forskellige danske tangarter.

Kontakt os i god tid, da der allerede er lavet mange bookninger langt ind i 2020.

Det praktiske

Arrangementet kan afholdes i jeres køkken eller hos KEN STORKØKKEN.
Kontakt os her for at planlægge nærmere – kravet er, at gruppen er på over 25 personer. 

Ken Storkøkken og Dansk Tang har et tæt samarbejde, hvilket gør det muligt at afholde events som dette.

Liselotte Kenstorkøkken

Liselotte Kira Gregers Andersen

Det er mig, som skal inspirere og undervise jer!
Jeg er KEN STORKØKKENs inspirations- og klimakok. Jeg har blandt andet været medforfatter på kogebogen “Tang – et hav af mad”, og har stor erfaring indenfor branchen. Derudover har jeg vundet flere madpriser, blandt andre Kantineprisen.

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0