

Slide 1
Inspiration fra nogle af de danske restauranter
Tang fra det danske hav
Slide 2
Inspiration fra nogle af de danske restauranter
Tang fra det danske hav
the pescatarian
Torsketatar serveret med saltet æggeblomme og friteret blæretang
Foto @thepescatariancph
Dragsholm Slot
Boullion på lokalt tang og baksskul fra den jyske rygsæk.
Foto @gernyxflemming
Kødbyens fiskebar
Asparges kogt i ristet bailey smør med pisket torskerogn og sprøde rapsblomster, tilsat tørret blodrød ribbeblad og afsluttet med en creme lavet af koldpresset rapsolie
Foto @fiskebaren
Nyheder Dansk Tang

Kendisfamilier med Anne Louise Hassing på tangsafari
Anne Louise Hassing og hendes kæreste Lars skal med på tangsafari, hos Dansk Tang, da de er blevet så glad ...
Læs Mere
Læs Mere

Magasinet Isabellas var på besøg
I efteråret var magasinet ISABELLAS forbi Dansk Tang i vores flotte omgivelser i Anneberg Kulturpark. Resultatet kan du se i ...
Læs Mere
Læs Mere

152 personer hjalp os i mål med crowdfundingen!
Vi er så glade, for nu skal vi igang med at dyrke endnu mere tang! Det er med stor glæde ...
Læs Mere
Læs Mere

Tang med trøffelsmag
Trøffelsmag! Det er lige så vildt som det lyder! Men denne tang smager fuldkommen som trøffel. Dejligt bid og intens ...
Læs Mere
Læs Mere

Crowdfunding til tangsalat – vi har brug for din hjælp!
Danmark skal have deres egen tangsalat, og det skal vi have din hjælp til! Vi har opskriften klar! Desuden har ...
Læs Mere
Læs Mere

Verdensrekord i Odsherred – søsalat/havsalat
13,76 meter eller mere end 45 gange længere end hvad der står beskrevet i bøger at denne tangtype kan blive ...
Læs Mere
Læs Mere

Tangdag for 6. klasserne fra skolerne i Nykøbing Sj
Det lokale er en vigtig del af vores DNA, den opbakning vi får fra lokalsamfundet ønsker vi, på best mulig ...
Læs Mere
Læs Mere