Claus Falconi ansat i Dansk Tang

Byd velkommen til vores nye medarbejder.
På det seneste har vi set en enorm interesse omkring tang-formidling for turister, skoler og virksomheder, ligesom efterspørgslen på tang igen er stigende. Desuden har vi en del projekter igang med de forskellige danske universiteter.
Derfor lå det i kortene, at vi skulle have flere hænder, og hvad er så bedre end en miljøbiolog, med gode formidlingsevner?
Derfor er vi stolte over, at kunne præsenter Claus Falconi som vores nye medarbejder. En person der har arbejdet med tang i mange år.
Som miljøbiolog med solid international arbejdserfaring i havmiljø, har Claus Falconi altid arbejdet med vand, både i kystnært regi (bl.a. i Adriaterhavet, omkr. Danmark og Grønland) og i kystfjernt (bl.a. omkring Antarktis og i Middelhavet). Udover sit speciale i tang har han i de senere år også arbejdet med tangopdræt,- en sektor som er under stadig udvikling og med et stort potentiale for Danmark, også mht. den nyeste klimadagsorden og FN’s Verdensmål. Claus har fingeren på pulsen i tangverdenen, – udover at være en international rådgiver, er han sekretær i salgsorganisationen Danish Seaweed Organisation og bestyrelsesmedlem i Tangnetværket. Et dansk netværk med over 500 private og professionelle interessenter. Claus Falconi er altid god for en spændende tanghistorie, og han elsker, at eksperimentere med brugen af tang i køkkenet.
Velkommen til.

Claus Falconi ansat i Dansk Tang

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0